Med stranden som livsstil

Fantastiska Skummeslövsstrand och Allarp är nära havet och naturen. Och är samhället som förenar Halland och Skåne. Här finns långa och fina traditioner av strandliv och är en välkänd plats dit man länge åkt för rekreation och för att njuta. Skummeslövsstrand är en välkänd och omtyckt badort och när man blickar ut över den långa stranden, Sveriges längsta, förstår man varför.

I Skummeslövsstrand bor du i lugn och ro samtidigt som har närhet till både Båstad och Halmstad. Omgivningarna inbjuder till en aktiv livsstil och erbjuder flera motions- och vandringsslingor, flera naturreservat och under sommaren även en uppvärmd utomhusbassäng.

Nära till det mesta med bra kommunikations­möjligheter

Havtornshusen ligger på ett bra läge, nära till det mesta och med bra kommunikationsmöjligheter. Här finns också närbutik, vårdcentral, bank, tennisbanor (en av Sveriges största utomhusanläggningar), bageri och restauranger. I grannorterna Mellbystrand och Båstad finns stormarknader, padelbanor, golfbanor m.m.

Båstads tågstation och E6:an ligger endast två kilometer bort och det är bara 6 kilometer till Båstad med cykel.

Laholm når du på en kvart med bil och kör du tio minuter till är du i Halmstad. Ängelholm/Helsingborg Airport ligger endast 20 kilometer bort och Helsingborg når du på ca 30 minuter.

Ditt grannskap och Dina grannar

Havtornshusen ligger perfekt i ett område som passar för såväl fritid och strandliv som vardag och arbete. Närhet till såväl E6:an som tågstation, vårdcentral, skolor och barnomsorg gör att det passar alla oavsett var i livet du är.

I Havtornshusen har ålder, ursprung eller familjeform ingen betydelse, här bor alla möjliga människor men som har en viktig sak gemensam, kärleken till havet, stranden och livsstilen som ett liv nära havet innebär.

Din strand och din postnummeradress

Den börjar i Båstad i söder och slutar i Gullbranna i norr och är med sina 20 kilometer Sveriges längsta sammanhängande strand. Och för någon som älskar havet och stranden betyder det milsvida möjligheter.

Det är inte bara stranden som är längst Sverige, bor du i Havtornshusen så får du Skummeslövsstrand som postnummeradress, vilket även den är längst i Sverige.

Nyfiken på att ha stranden som livsstil?

Är du nyfiken på Havtornshusen, detta unika boende, perfekt för dig som får energi av havsdoften och livsstilen ett havsnära boende innebär? Oavsett vad med havet du längtar efter så kan du få det här, i de arkitektritade designpärlorna, där havtornsbuskarna möter dig på gatan.

Stilla din nyfikenhet, anmäl ditt intresse redan idag!