De små detaljerna ger Havtornshusen stor känsla

Havtornshusen är hem där arkitekten har gett varenda detalj extra omsorg. Boarean är 113 - 115 m² fördelade på två plan men ett välplanerat hus behöver inte var överdrivet stort. Och ditt Havtornshus bjuder på en rad genomtänkta lösningar som ger generösa ytor utan en massa onödiga kvadratmeter. Här får du rymden och känslan av gedigen design utan att du behöver ge avkall på viktiga funktioner.

I det genomtänkta ligger även flexibilitet och möjlighet för er att anpassa huset för era behov. Ursprungsritningen har tex fyra sovrum på ovanvåningen men den lätt kan justeras till tre sovrum och ett allrum.

Levande och välkomnande

Havtornshusen är byggda med varierad takhöjd på 2,5 m och 3,4 m och med förskjutna huskroppar som ger ett levande och karaktäristiskt uttryck. Bottenvåning är byggd i betong och ovanvåning är klädd med SIOO:X-behandlad träpanel. Fönster och dörrar bryter av i en fin guldockraton.

Framför ditt hus finns plats för två bilar, egna soptunnor och en havtornsbuske som välkomnar dig och dina gäster. På trädgårdssidan finns en uteplats, en gräsyta och ett eget förråd.

Planlösning, bottenvåning och ovanvåning.
(klicka på bilden för att förstora)

Ljus och rymd

Havtornshusen är byggda i två plan där samtliga har generösa ljusinsläpp som ger ett luftigt och trevligt hem.

En del av husen har dessutom extra takhöjd på ovanvåningen och balkonger som varierar beroende på vilket hus du väljer.

Stor tillvalskatalog som du kanske aldrig öppnar

Vill du ha en speciell sorts blandare i köket, ett specialkakel från Marrakech eller andra extradetaljer? Ta då en titt i vår gedigna tillvalskatalog. Fast när du ser vilka materialval och vilken nivå på utrustningsstandard som arkitekten ritat in så kan det hända att det inte behövs. Designen och stilen i Havtornshusen är klassisk och samtida på samma gång och ger ett exklusivt intryck.

Vill du ändå ändra något och kanske rent av få lite hjälp? Läs då lite längre ner om hur du kan få kostnadsfri hjälp av en inredare.

Bilderna är visualiseringar och slutresultatet kan komma att förändras.

Materialen för dig som inte gillar underhållsarbete

Bor du i Havtornshusen, så nära till havet och naturen så finns det betydligt fler och roligare saker att göra än att underhållsarbeta på sitt hus. Därför har vi valt byggmaterial som inte bara är hållbara, de är också praktiska. Husen har en bottenvåning byggd av en prefabricerad betongstomme som inte kräver något underhåll. Träpanelen som klär ovanvåningen är SIOO:X-behandlad och behöver inte målas om var och vartannat år.

Ett väldesignat samarbete

Tillsammans med våra vänner på Design House Stockholm Open i Boarp erbjuder vi ett presentkort på 500 kr samt möjlighet att boka ett tillfälle för kostnadsfri konsultation med en inredare vid påskrivet bokningsavtal för ett Havtornshus.

I Design House Stockholm Opens butik i Boarp finns en uppsjö av exklusiva design och inredningsföremål. Låt dig inspireras av möbler och inredning och få hjälp med inredningstips till er nya bostad. Här finns det bästa av skandinavisk design och Bjärehalvöns bästa inspirationskälla för inredning av ert nya hem.

Nyfiken på att ha stranden som livsstil?

Är du nyfiken på Havtornshusen, detta unika boende, perfekt för dig som får energi av havsdoften och livsstilen ett havsnära boende innebär? Oavsett vad med havet du längtar efter så kan du få det här, i de arkitektritade designpärlorna, där havtornsbuskarna möter dig på gatan.

Stilla din nyfikenhet, anmäl ditt intresse redan idag!